Bike Brothers blir Cannondale forhandler!

 

Vi i Bike Brothers er stolte og glade for nå å kunne tilby våre kunder sykler fra legendariske Cannondale. I over 30 år har det amerikanske firmaet vært helt i fronten av den tekniske utviklingen på sykler og stadig sprengt nye grenser for hva som er mulig på design, konstruksjon og vektreduksjon.

 

Cannondale ble først kjent for sine innovative og lette aluminiumsrammer, som satte en ny standard for stivhet og vekt på både landevei og terrengsykler. De har de senere årene ledet an utviklingen på karbonrammer, og lager nå med den nye Supersix Evo den letteste landeveisrammen i verden. Supersix Evo er testet av det anerkjente Zedler Fahrradtechnik instituttet i Tyskland, og oppnådde den høyeste scoren på stivhet i forhold til vekt de noensinne har målt. Profflaget Liquigas-Cannondale vant både Spania og Italia Rundt på denne rammen i 2010.

 

BB30 kranksystem, som i dag brukes av en rekke sykkelprodusenter og er basis for det meste av utviklingen som skjer på dette området er og utviklet av Cannondale, som også gjorde det om til et åpent system uten lisenser, og på den måten revolusjonerte krank og kranklager design over hele sykkelbransjen.

På terrengsykler har Cannondale  utviket  Lefty et unikt gaffelsystem som er både ekstremt lett og stivt, samtidig som det har en dempefunksjon som overgår det meste på markedet. Den tyngste Lefty modellen er kun 1445 gram, en vekt som hos konkurrentene sliter med å matche, selv på selv de mest avanserte og kostbare gaflene. Med sitt enkelt-ben design gir Lefty gaffelen sykkelen et unikt og spektakulært utseende!

 

Supersix Evo 2 Sram Red  

 

 Team Liquigas-Cannondale sitt nye spesialverktøy! Ny rå toppmodell fra Cannondale. Giro og Vuelta vinnende ultralett Supersix Evo ramme. SRAM Red utstyr og Mavic Ksyrium Elite hjul. Ekstremt lett sykkel med nøytrale kjøreegenskaper og komfort for de lange turene.

 

Supersix Ultegra      

 

Giro vinnnende Supersix ramme med Shimano Ultegra utstyr og Mavic Ksyrium Equipe hjul. Lett og velutstyrt sykkel, med ramme som har bevist at den kan matche alt som finnes på markedet når det virkelig gjelder!

 

Supersix 105             

 

Innovativ og gjennomtestet Cannondale teknologi! Supersix karbonramme med BB30. Shimano 105 gruppe og solide komponenter. Prisgunstig modell med alle de rette egenskapene, og 100 % Cannondale følelse!

 

Synapse Ultegra Compact  

 

Synapse modell med avansert Save Plus teknologi i ramme, setepinne og gaffel. Med Synapse konseptet har Cannondale greid å kombinere lav vekt, stabile kjøreegenskaper og ekstrem komfort på en måte som ingen er i nærheten av. En fantastisk langtursmodell, for de virkelig episke turene! Synapse Ultegra Compact kommer med full karbon ramme med BB30, full karbon gaffel, Ultegra gruppe og DT Swiss hjulsett.

  

CAAD 10 Ultegra

 

Aluminiums-legenden lever videre! Et utall av store sykkelritt er vunnet på Cannondales CAAD rammer. Den nye CAAD 10 er den beste som Cannondales ingeniører noensinne har utviklet, og er helt på høyde med langt dyrere karbonrammer fra andre leverandører. CAAD 10 Ultegra er en sykkel for de virkelig kresne! Denne Ultegra modellen leveres med 1 1/8 til 1 1/4 Full karbon gaffel, BB30 kranksystem og Mavic Aksium hjulsett.

 

CAAD 10 105                      

 

CAAD 10 Aluminiums ramme med BB30 og  Shimanos velkjente 105 gruppe. Legendarisk aluminiums-kvalitet fra Cannondale. CAAD 10 rammen kombinerer lav vekt med fantastiske kjøreegenskaper og komfort på en måte som man tidligere trodde var forbeholdt langt dyrere rammer i karbon eller titan. Sykkelen leveres med Shimano RS 10 hjulsett.

 

CAAD 8 105 Compact        

 

Cannondale CAAD teknologi til en meget attraktiv pris. CAAD 8 rammen er noe høyere i fronten for en mer komfortabel sittestilling. Shimano 105 girsystem, for presis og ergonomisk giring.

 

SuperRX Rival        

 

Topp karbon cyclocross modell i Cannondales BallisTec Carbon med SPEED SAVE og BB30 teknologi. Fullkarbon gaffel.  Modellen leveres med SRAM Rival gruppe, og Fulcrum Racing 7 hjul.

 

CAADX 105            

 

Cannondales velkjente CAAD aluminium teknologi i cyclocross format. Stabil og rask modell, med Shimano 105 girsystem og karbon gaffel. CAADX rammen er noe høyere i fronten enn Super RX for en mer komfortabel sittestilling og for et mer allsidig bruksområde.

 

Scalpel 29er Carbon 1        

 

Her er alt på plass, en fantastisk 29er terrengsykkel!  Lett og superstiv LEFTY gaffel. En stiv og meget effektiv fullkarbon ramme med 15mm gjennomgående aksling bak gir full kraft i tråkket! Topp komponenter, med bl.a. SRAM XX girsystem og DT Swiss Tricon nav. En totalpakke som garanterer fantastiske opplevelser i alle typer terreng!

 

Scalpel 29er Carbon 2        

 

Denne sykkelen er et eksempel på hvor langt Cannondale har kommet med sin teknologi!  En fulldempet superlett fullkarbon 29er, for alle dager og for alle typer terreng! Shimano XTR/XT girsystem. Stan’s felger, Lefty Gaffel med 100mm vandring. Rammen med Zero Pivot Flexing Seat Stays, gir en utrolig effektivitet i tråkket, samtidig som Lefty gaffelen foran og RockShox Monarch RT3 demperen bak gir sykkelen den komforten og kontrollen du trenger.

  

Flash 29er carbon 1

 

29er hardtail er markedets raskest voksende segment, og Cannondale Flash 29er 1 Carbon er et virkelig godt eksempel på hvorfor! Lav vekt, ekstrem komfort med Super Save teknologi og Lefty gaffel med 90mm vandring, gir en presis og effektiv opplevelse med kontroll i massevis. XTR/XT girsystem, Lefty og DT Swiss 240 nav, Stans’s felger og Racing Ralph 2,25 dekk runder av en pakke de færreste kan matche!

  

Flash 29er carbon 2

 

Med Cannondale sin BallisTec Carbon ramme og Lefty gaffel kommer 29er konseptet virkelig til sin rett. Lefty gaffelen med sin unike ett-bens konstruksjon, gir en overlegen stivhet. Dette kombinert med lav vekt og ekstremt følsom respons, gjør at Flash 29er har en front som oppleves som like lett og responsiv som en vanlig 26» terrengsykkel. Flash 29er 2 kommer med SRAM XO/X9 girsystem, og kvalitetskomponenter over det hele.

  

Flash 29er carbon 3

 

Innstegsmodellen til Cannondales sin Flash Carbon 29er serie. Her får du alle fordelene til Canonndale sin unike system-integrasjon filosofi! Super Save teknologi, BB30, Lefty gaffel og fullkarbon ramme. Flash 29er carbon 3 leveres med Shimano XT girsystem, Avid Elexir 9 bremser, Racing Ralph 2,25 dekk og sammen med de andre komponentene får du her en pakke som virkelig leverer!

  

Flash 29er alloy 2

 

Cannondales Flash 29er 2 kombinerer Cannondales velkjente aluminiums teknologi med deres unike tilnærming til system-integrasjon. Her får du BB30 kranksystem, Lefty gaffel og Super Save teknologi, sammen med et X9/X7 girsystem fra SRAM. Flash 29er 2 er en sykkel som behersker det meste!

  

Trail SL3 women

 

Trail SL3 women er en lett og velutstyrt modell med ramme-geometri og komponenter tilpasset kvinner. Aluminiumsrammen er i velkjent Cannondale kvalitet med SAVE teknologi for økt komfort og kontroll. Komponentene på Trail SL 3 er valgt med tanke på krevende bruk og en god totalopplevelse!