Bike Brothers blir Orbea forhandler!

Fra og med 2012 blir Bike Brothers forhandler av det legendariske spanske sykkelmerket Orbea. Lokalisert i Mallabia, sentralt i det sykkelgale Baskerland har Orbea siden 1930-tallet kontinuerlig produsert og utviklet nye og spennende sykkelmodeller. Orbeas lange erfaring viser igjen på syklene, med deres høye finish og mange gjennomtenkte detaljer.

Baskerland med sine mange ekstremt dyktige syklister, og varierte landskap er perfekt for utviklingen av nye sykler og er en av faktorene som er med på å gi syklene de fantastiske kjøreegenskapene som de er kjent for. Det hel-baskiske Profflaget Euskatel-Euskadi har kjørt på Orbea siden det ble startet i 1994, og har tatt en rekke seire i stor løp som Tour de France og Spania Rundt. Samuel Sanchez er regjerende olympisk mester i landevei, han vant i Beijing på en Orbea Orca, det samme er Julian Absalon på terreng, der han vant med en Orbea Alma.

Orca BLI2

Opplev Orbeas legendariske kvalitet og kjøreegenskaper! Denne toppmodellen er utstyrt med Orbea Orca Bronze karbonramme og Shimanos nye elektroniske Ultegra DI2 girsystem. Lav vekt og ekstrem teknisk ytelse.  En sykkel som behersker alt!

Orca B105

Orca kvalitet uten kompromiss! Prisgunstig modell med Shimano 105 gruppe. Lekker monocoque ramme med Orbeas velkjente geometri og egenskaper.

AQUA T105

Allsidig og elegant aluminiumsracer med 105 gruppe. Orbea Aqua kommer med kompakt krank og egner seg til tur, trening og konkurranse i alle typer terreng, og for alle typer ryttere!

 

ALMA 29 S30

Samme ramme som Julian Absalon vant olympisk gull på i Beijing. Utstyrt med Rock Shox dempegaffel og den nye 10 delte Shimano XT gruppen gir dette en glimrende sykkel.

 

Mer på www.orbea.com